okładka zastępcza

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 1999.

Technologia żywności, Żywność technologia narzędzia i maszyny., Podręczniki akademickie

Autor
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2324-4 : zł 49
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 3 zm.
Objętość
467, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia narzędzia i maszyny.
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 461-462.
020
%a 8320423244
080
%a 664(075.8)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 3 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1999.
300
%a 467, [1] s. : %b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 461-462.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x technologia%x narzędzia i maszyny.
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2324-4 : zł 49